MALATYA / YEŞİLYURT - Mahmut Şahin Balarısı İlkokulu

Nis

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA 'PATLAMIŞ MISIR EŞLİĞİNDE SİNEMA' ETKİNLİĞİ YAPILDI

Nis

Okulumuz öğrencileri ve personelimizle 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 'Dondurma Şenliği' düzenlendi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

Okulumuzda18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Programı Yapıldı

Ara

Okulumuzda İlkokullara Neşe Getiriyoruz projesi kapsamında 'ritim çalışması' etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzda 'İlkokul 4. Sınıflarda Spor Dalı Eğitimi 'Kapsamında Tekwando Spor Eğitimleri Başlamıştır

Ara

Gazi Ortaokulu  Görsel Sanatlar öğretmeni Mehmet ÖZAY tarafından okulumuz Mahmut Şahin Balarısı İlkokulu öğrencileri ile "İlkokullara Neşe Getiriyoruz" projesi kapsamında baskı etkinliği yapıldı. Başta Mehmet hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. KURULUŞ YILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Oulumuz öğrencileri 'Cumhuriyetin 100. Yılında Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor ' etkinliğine katıldı.

Ekm

Okulumuzda 'Afet Riskleri  Azaltma Günü ' Tatbikatları Yapıldı.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri için yaptığımız başvuru kabul edilmiştir.